Helyzet van nálunk! 

Mi új kollégát keresünk, ha Te pedig új munkahelyet, akkor beszéljünk!

WANTED! - Projekt koordinátor jelöltek figyelem!

Toronydaruk bérbeadásával és ehhez kapcsolódó építőipari tevékenységgel (autódaruzás, szállítmányozás) foglalkozunk már több évtizede a magyar piac egyik meghatározó szereplőjeként.

Neked milyen tapasztalatod, tudásod van? Azt is üdvözöljük, ha nálunk akarod megtanulni az építőiparnak ezt a szegmensét. Ez neked is hasznos és előnyös, hiszen speciális ismereteket és értékes kapcsolatokat szerezhetsz.

Keressük azt a helyszíni bejárásokban tapasztalt (vagy éppen abban tapasztalatot szerezni akaró) új munkatársunkat, aki a toronydaruink bérbeadásához az ajánlatadás előtt felméri a terepet. Az ott szerzett információkat megosztja a műszaki előkészítő kollégával, vagyis a “szeme” lesz az építkezéseken. Emellett meg kell tervezni, egyeztetni az egyéb jármű kapacitásokat, útvonalakat is.

Fontos feladata lesz új munkatársunknak ezután (meg közben, és folyamatosan is) tartani a kapcsolatot a megbízóval, a kivitelezővel. Kezelni a kérdéseket, megoldandó helyezeteket. Megismertetni velük további szolgáltatásainkat. Házon belül is egyeztetni a kollégákkal a felmerülő szakmai kérdésekről.

Munkádat a kollégákon túl céges telefon, laptop és autó is segíti.

 A TDH Toronydaru Kft-nek Csepel déli részén van a telephelye, de a telepítéssel, bontással foglalkozó kollégák az éppen aktuális projekt helyszínén dolgoznak (ez bárhol lehet az országban). Te itt is, ott is leszel, hiszen munkádhoz adminisztratív feladatok is kapcsolódnak. No, nem túl sok, de azt pontosan vezetni kell:)

 Az a szerencsés helyzet, hogy a munkakört eddig betöltő kollégánk (új pozícióba lépésével párhuzamosan) a betanulási idő alatt tud Téged mentorálni, értékes tapasztalatát megosztani.

 A feladatokról már volt szó, most néhány további fontos téma:

Mire számíthatsz nálunk?

Mit várunk Tőled? (mert a kölcsönösség fontos számunkra)

Amit előnyként értékelünk:

Jelentkezésedet emailben a tarjani.csilla@tdhkft.hu -ra tudod elküldeni. Örülnénk, ha csatolnál mellé egy önéletrajzot is.

Várjuk jelentkezésedet!


Tarjáni Csilla
irodavezetés -gazdasági osztály
+36 70 617 0065
tarjani.csilla@tdhkft.hu
Vissza