Toronydaru szerelő

2024-03-08
...

Gyerekként legóztál? Na, ez majdnem olyan, csak egy kicsit nagyobb! Például egy CTT-181-est odavarázsolni Budapest valamelyik szűk belvárosi utcájába…A TDH Toronydaru Kft-nél ilyen és hasonló projekteken dolgozik összetartó, egymást támogató csapatunk. Toronydaruk bérbeadásával, szerelésével és karbantartásával foglalkozunk már több évtizede, szakmánkban a magyar piac egyik meghatározó szereplőjeként.Új (akár pályakezdő, vagy pályamódosító) kollégát keresünk aki

toronydaru szerelő

feladatkörben veszi ki részét a közös sikerekből.

Több →

Projekt koordinátor

2024-02-19

Helyzet van nálunk!

Mi új kollégát keresünk, ha Te pedig új munkahelyet, akkor beszéljünk!

WANTED! - Projekt koordinátor jelöltek figyelem!

Toronydaruk bérbeadásával és ehhez kapcsolódó építőipari tevékenységgel (autódaruzás, szállítmányozás) foglalkozunk már több évtizede a magyar piac egyik meghatározó szereplőjeként. Neked milyen tapasztalatod, tudásod van? Azt is üdvözöljük, ha nálunk akarod megtanulni az építőiparnak ezt a szegmensét. Ez neked is hasznos és előnyös, hiszen speciális ismereteket és értékes kapcsolatokat szerezhetsz.

Több →
...

Műszaki előkészítő

2023-08-23
...

Tudod, hogyan lehetsz részese annak a “mutatványnak”, hogy egy CTT-181-es Budapest szűk belvárosi utcáin is biztonsággal végezze a munkáját? A TDH Toronydaru Kft.-nél ilyen és hasonló projekteken dolgozik összetartó, egymást támogató csapatunk.

Több →