A TDH jelenléte a toronydaruk piacán

A TDH Toronydaru Gépesítő Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. a magyarországi piacvezető toronydaru bérbeadó cégek egyike. Az ágazatban megszerzett mintegy 20 évnyi tapasztalat során mindvégig alapvető céljaink között szerepelt a partnereink magas színvonalú kiszolgálása, valamint a gépparkunk folyamatos fejlesztése, melyek eredményeként a sikeresen megvalósított projektjeink száma mára már meghaladja a 300-at.

A széles teherbírási tartományt lefedő toronydaru flottánknak köszönhetően volt lehetőségünk irodaépületek, bevásárlóközpontok, lakóépületek és lakóparkok, sportlétesítmények, közmű létesítmények és egyéb fejlesztések megvalósításában ugyan a háttérben meghúzódva, de annál fontosabb láncszemként részt vennünk.

...

Gépflottánk további elemei

A toronydaru bérbeadásához kapcsolódó logisztikai feladatok ellátására cégünk három nyerges kamionnal rendelkezik, melyekhez nyitott rakterű, síkplatós pótkocsik tartoznak. A saját szállítmányozó flottánk biztosítja önállóságunkat és szervezettségünket a minél gyorsabb és gördülékenyebb szerelések kivitelezéséhez.

A toronydaruink szereléséhez szükséges autódaru szintén Cégünk gépflottájának oszlopos tagja. A 2019-ben, újonnan szolgálatba álló LIEBHERR LTM 1200-5.1 típusú autódaru a legkorszerűbb technológiával felruházva biztosítja a szükséges emelőkapacitást a szereléseink idejére.

A toronydaruink szerelése mellett jelentkező szabad gépkapacitásunkat mind belföldi árufuvarozás, mind autódaruzási feladatok esetére tisztelettel ajánljuk Megrendelőink figyelmébe.

Folyamatos fejlődés

...

A szakmában megszerzett tapasztalatokat igyekszünk a műszaki felkészültségünk folyamatos fejlesztésére fordítani. Ehhez kitüntetett figyelmet fordítunk az alábbi tevékenységeinkre:

  • Minden projektet megelőző tervezett és alapos műszaki felkészítési folyamat, amely kiváló alapot biztosít toronydaruink üzembiztonsága számára.
  • Gyártókkal és beszállítókkal kialakított kapcsolat, amely az egységes gépparkunk részére gyors és minőségi alkatrészutánpótlást tesz lehetővé.
  • Folyamatos korszerűsítés, mely a Megrendelőink egyedi igényeknek való megfeleléstől a biztonságosabb üzemeltetésen át számos területet érint.
  • A cégcsoportunkhoz tartozó Mérnökirodának együttes munkájaként sikerült gépparkunk megbízhatóságát elsőrangú szintre emelni.